1/06/2013

Facebook hekken


Het is grappig om te zien, dat vandaag de dag zoveel mensen uit alle hoeken van de wereld, op facebook zitten. Het lijkt erop dat mensen besmet met de Scooby koorts, meer en meer mensen besmetten via social media. Voor Scooby betekent dit het verschil! Scooby wordt steeds bekender, honden en katten worden gepromoot en de regelmatige veilingen leveren veel geld op voor de dieren van Scooby en dat is hard nodig!
Vorige augustus waren we op het terrein, de grote paddocks die om de Scooby boerderij liggen. Hier zagen we dat Askaron, een verlegen Mastin, niet in zijn paddock was maar buiten het hek! Dani klom op een hondenhok, sprong over het hek en dwong Askaron voorzichtig terug naar de paddock via het gat die hij die nacht had gemaakt of gevonden.
Dit gebeuren was de start voor een idee om nog een veiling op facebook te houden. Deze keer om geld op te halen om nieuwe hekken om het terrein te zetten zodat we de honden binnen kunnen houden en vreemdelingen buiten.
De veiling werd geleid door vrijwilligers van Scooby Noord Amerika en ze hebben een hoop geld opgehaald, Geld wat we kunnen spenderen aan de nieuwe hekken, wat vandaag wederom erg nodig bleek te zijn, zoals je kunt zien aan de foto’s die we van een dappere Mastin hebben genomen. Ze wist op de een of andere manier toch te ontsnappen maar kwam vast te zitten toen ze weer naar binnen wilde. Gelukkig is ze niet gewond geraakt dankzij de snelle reactie van het Scooby team. We kunnen dus namens de honden en het Scooby team zeggen: Bedankt dat jullie het mogelijk hebben gemaakt om onze oude hekken te vervangen en de veiligheid van de honden hebben kunnen verbeteren door jullie steun!