1/30/2012

Sheila – een nieuw urgentiegeval

Sheila is een vriendelijke, knappe meid. Ze ziet er grappig uit met haar ruige vacht en je kunt haar lieve ogen haast niet weerstaan. Desondanks wilden haar eigenaars haar blijkbaar niet meer en zo belandde ze in de straten van Valladolid. Net zoals zoveel andere honden hier…
Ze was niet gewend om op straat te leven, de stad is groot, met veel verkeer. Sheila werd geraakt door een auto, alleen achtergelaten met een gecompliceerde breuk in haar poot. Ze werd zwakker, leed heel veel pijn, totdat ze eindelijk, met veel geluk, naar onze residentie in Valladolid werd gebracht. Het werd al snel duidelijk dat we haar gebroken poot niet afdoende konden behandelen, dus brachten we haar naar Medina, met een kliniek op het terrein.


Sheila heeft haar operatie gehad en doorstaat de verdere behandelingen met eindeloos geduld. Ze is echt dapper. Ze moet hier natuurlijk een poos blijven tot haar poot genoeg hersteld is, om haar op reis te kunnen sturen naar een liefhebbend thuis, maar het is onze droom dat er nu alvast iemand verliefd wordt op Sheila, en die haar een fijne grote mand te bieden heeft. Zou het niet fantastisch zijn, dat er al een familie op haar zou wachten, zodra ze hersteld is? Dat Sheila, na alles wat ze heeft meegemaakt, niet meer in de shelter hoeft te blijven? We zouden ons geen beter geschenk kunnen wensen voor Sheila’s toekomst.
Help ons alstublieft om een thuis voor haar te vinden. Misschien zelfs bij u???