5/28/2011

Scooby's Golden Oldies

Wanneer u op de adoptiepagina van onze website kijkt dan ziet u bij sommige honden een hartje achter hun naam staan. Dit betekent dat het gaat om een seniorenhond die ook voor adoptie beschikbaar is.

Veel vrijwilligers hebben een extra zwak voor deze "oudjes". Misschien wel vooral omdat je de meeste senioren vrijwel altijd weer terugziet tijdens een volgend verblijf bij Scooby. En elke keer krijgen ze weer een groter plekje in je hart. Er worden namelijk niet zo heel veel seniorenhonden geadopteerd, terwijl veel van hen nog actief genoeg zijn om nog (heel) wat jaartjes te genieten van een "echt" thuis.

Veel oudere honden die in opvangcentra verblijven zijn hele goede familiehonden die vaak over het hoofd gezien worden, alleen maar omdat ze wat ouder zijn. Maar ook zij verdienen een liefhebbend thuis! Deze honden hebben dikwijls minder training nodig en zijn meestal rustig en kalm en hebben een minder hoog energiegehalte, zodat ze passen bij de meeste levensstijlen. En vergeet ook niet de hele grote beloning die u krijgt als u een oudere hond een tweede kans geeft om hun leven te delen in een liefhebbende "voor altijd familie".

Regelmatig zullen wij via onze rubriek Scooby's Golden Oldies één van onze senioren die nog bij Scooby verblijft aan u voorstellen. U zult versteld staan hoe goed zij er nog uitzien (voor hun leeftijd) en hoe fief zij nog zijn!

Bekijkt u nu alvast onder de onderstaande link het introductiefilmpje van onze Golden Oldies!
http://www.youtube.com/watch?v=968qsmWU0_k

Scoobyteam Holland

http://scoobymedina.org/nl/adoption/golden-oldies.html