9/21/2017

WIL JE DAT JOUW HOND OF KAT VERSCHIJNT OP DE Scooby's 2018 Kalender?We zouden het nieuwe jaar graag gaan beginnen met blije adoptie verhalen. Daarom bieden we je nu de kans om  mee te doen aan onze 2018 KALENDER WEDSTRIJD.  Alles wat je moet doen is ons een  prachtige, goede kwaliteit foto van jullie harige vriendje(s) te sturen en ons in het kort iets over hen te vertellen.
We kiezen 12 foto’s uit de inzendingen, een per maand. Op de foto kan er meer dan een dier staan maar tenminste een ervan moet geadopteerd zijn bij Scooby.
De kosten voor het meedoen is  5€ en alle opbrengsten gaan natuurlijk naar de zorg van onze dieren.
2017 is een moeilijk jaar geweest voor ons. Tot un toe hebben we 1000 dieren gered, dus kun je nagaan hoe moeilijk het is voor ons.

De regels om mee te doen zijn het volgende:

1- Alleen honden en kitten die zijn geadopteerd bij Scooby kunnen meedoen. Ook herinneringsfoto’s van huisdieren die zijn overleden zijn welkom .

2- De foto’s moeten in kleur zijn en horizontaal.

3- De kwaliteit van de foto’s moet minstens een 300 resolutie hebben. Foto’s genomen met een smartphone mogen, als ze maar minstens 8MG zijn en de filesize 500kb

4- De foto’s kun je sturen naar comunicacion@scoobymedina.org voor 16 oktober en het onderwerp van de mail moet inclusief  “CALENDARIO_naam van de hong of kat”zijn . Bijvoorbeeld  “CALENDARIO_BLAS”. Als er meer dan 1 dier op de foto staat, dan graag beide namen in het onderwerp van de mail bijv : “CALENDARIO_BLAS_LUCAS”. Schrijf ook een kleine tekst over de geschiedenis van je huisdier, en als laatste moet je een betalingsbewijs van je donatie meesturen.

5- De prijs voor het meedoen is 5€ per foto. Je kunt betalen via PayPal: edwin@scoobymedina.org of via Triodos Bank account ES06 1491 0001 2021 3033 7229 ten name van “Scooby Sociedad de Animales y Medio Ambiente”. In het onderwerp graag het woord “CALENDARIO” gevolgd door de naam van het dier, bijvoorbeeld: “CALENDARIO_BLAS”

6- De 12 winnende foto’s zullen gebruikt worden voor elk van de 12 maanden van het jaar in  Scooby's 2018 Kalender. Alle opbrengsten gaan in zijn geheel naar de dieren in onze zorg.

7- De 12 winnaars zullen een gratis 2018 Scooby Kalender ontvangen.

WE WACHTEN ONGEDULDIG OP JULLIE FOTO’s!!