7/31/2016

Update over ZukiWaarschijnlijk herinneren jullie je nog wel het verhaal van de kleine galga die slechts 10 kg woog toen we haar aan het begin van de maand hebben gered. Het goede nieuws is dat er volgens de bloedtesten ze erg verbeterd is. Het slechte nieuws is dat alle tenen van haar achterpoten eraf zijn gevallen nadat ze gangreen kreeg door de vasculitis en de daaropvolgende slechte bloedtoevoer.
Er is een mogelijkheid om te helpen met twee gedeeltelijke titanium protheses, een gedeelte vastgemaakt aan het bot, het andere gedeelte los te maken..als een soort schoen. Tot zover alles goed.. maar de prijs om dit te laten maken is erg hoog, de specialist op de Canarische Eilanden  heeft het over 2600 euro omdat het materiaal erg duur is.
Maar.. jullie weten hoe we zijn, we kunnen haar niet alleen maar redden en dan vervolgens haar in laten slapen omdat het te duur is haar te helpen. Zo zit Scooby niet in elkaar.
Dus daar zijn we weer, vragend om donaties voor kleine Zuki zodat we de kosten kunnen dekken met jullie hulp. Help ons alsjeblieft Zuki te kunnen helpen en haar leven het waard is om geleefd te worden. 

Voor het geval je je de oude blogpost niet kunt herinneren, hier de link


Een van onze dieren adopteren:  http://www.scoobymedina.org/nl/adoption/index.html