7/16/2016

Galgos in nood, deel 1


Hier bij Scooby hebben we honderden galgos die wachten op die ene kans om geadopteerd te worden en het leven wat ze tot nu toe hebben gehad achter zich te laten. Vandaag willen we jullie kennis laten maken met de galgos die het zo nodig hebben, de verlegen en bange galgos, de galgos die zich vooral achterin de paddock ophouden, hopend dat niemand ze zal zien en dat niemand ze aan zal raken.
Het is heel moeilijk voor deze honden om te socialiseren en minder bang te worden in een omgeving waar er zoveel anderen zijn die sterk en vol zelfvertrouwen zijn. Sommigen zijn bang voor mensen, sommigen voor zowel mensen als de andere honden waar ze tussen wonen. Sommige doen van alles om maar te zorgen dat niemand ze ziet of aanraakt, en sommige gaan dichtbij de muur staan, trillend van angst en hopen maar dat ze kunnen verdwijnen. Sommige zijn niet zo angstig maar wel heel verlegen en hebben hulp nodig en een rustiger omgeving om vooruit te kunnen komen.
We roepen de  hulp in van onze partners om hen te plaatsen, om geschikte tehuizen te vinden voor deze galgos, adoptanten of pleeggezinnen die ervaring hebben met angstige honden en die kunnen helpen om hun leven te herbouwen in een rustige en liefdevolle omgeving.
De galgos die we vandaag aan jullie voorstellen zijn (in volgorde van de foto's)    Django, Estrella, Mila, Andrea, Valiente, Perjuicios, Fili, Rosi, Betoldo, Castano, Desgraciada, Mantequilla, Noruega, Chechu, Diamante, Montero, Lorca, Rosco en Relampago

Dank je wel dat jullie aandacht schenken aan deze galgos in nood.