5/25/2016

We hebben hulp nodig 4


We hebben een heel groot aantal galgos met problemen en met serieuze problemen, gebroken poten, honden met Leishmania, Filaria, etc. etc.. en ondanks het feit dat onze vrienden van de Clinica Mediterraneo ons uitzonderlijk goed helpen, dan nog hebben we extra hulp nodig. We hebben financiele hulp nodig, en pleeghuizen in Madrid voor honden met gebroken poten, want als dat niet gaat dan komt er snel een moment dat we niet langer kunnen blijven helpen. 

Vandaag presenteren we de volgende twee gevallen. Fili, een prachtige galga die het prima kan vinden met mensen en andere honden, heeft Filaria. Zoals jullie weten is de behandeling erg kostbaar. En Filipo, een prachtige jongen met Leishmania. Voor beiden zijn we op zoek naar een gezin waar ze een behandeling kunnen krijgen in een wat rustiger omgeving en natuurlijk rekenen we op jullie vrijgevigheid om onze kosten te dekken.

Help ons alsjeblieft te kunnen blijven helpen. Doneer vandaag. Kusjes en liefdevolle beetjes en likjes van ons Scooby team.
Doe mee met Teaming (vanaf slechts  1 Euro/maand):


                                                                                    FILI                                                                     FILIPO