5/06/2016

We hebben hulp nodig2


We hebben een heel groot aantal galgos met problemen en met serieuze problemen, gebroken poten, honden met Leishmania, Filaria, etc. etc.. en ondanks het feit dat onze vrienden van de Clinica Mediterraneo ons uitzonderlijk goed helpen, dan nog hebben we extra hulp nodig. We hebben financiele hulp nodig, en pleeghuizen in Madrid voor honden met gebroken poten, want als dat niet gaat dan komt er snel een moment dat we niet langer kunnen blijven helpen. 
En hier zijn de volgende twee van de lopende gevallen. Franzini had al twee operaties gehad en heeft nog een derde nodig om het gewricht goed te zetten. EN Pierre, die Leish+ is, zoals je kunt zien in vergaande staat maar met een goede behandeling zal het hopelijk snel beter gaan. We zijn op zoek naar een opvanghuis voor Pierre nu, en voor Franzini later, als ze bijgekomen is van de operatie. Maar bovenal hebben we eerst financiele hulp nodig voor beide, voor Franzini voor de operatie en voor Pierre voor de bloedtesten en de behandeling.
Help ons alsjeblieft te kunnen blijven helpen. Doneer vandaag. Kusjes en liefdevolle beetjes en likjes van ons Scooby team.
Doe mee met Teaming (vanaf slechts  1 Euro/maand):