8/11/2015

ROCIO EN MIRAGLOS, GENIETEN VAN EEN ECHT VARKENSLEVEN BIJ SCOOBY




Rocio en Miraglos zijn de laatste 2 toevoegingen aan de Scooby boerenfamilie. Maar omdat beide varkens erg sociaal zijn en het heerlijk vinden om te vertoeven in het gezelschap van mensen, is er speciaal een ruimte ingericht zodat ze vrij rond kunnen lopen tussen de medewerkers en vrijwilligers van Scooby.

Beide varkens hebben geen tijd verspild en zijn gelijk hun nieuwe omgeving gaan exploreren en ze genieten van een paar van de “knusse extraatjes” waar de meeste varkens alleen maar van kunnen dromen.

Te eerste Rocio: ze moet een dierenarts zijn geweest in haar vorige leven, want we konden haar niet buiten de medische faciliteiten houden, ze begon door haar enorme gewicht in de klinische draagbare cabine te hijsen, waar ze vastberaden was om net zolang te blijven totdat ze erachter zou komen waar die heerlijke lucht van iets eetbaars vandaan kwam. Een paar minuten later werd ze aangetroffen in de ziekenzaal waar ze de deur achter haar grote zelf dicht had gedaan, onderwijl door het vuilnis rommelend op zoek naar nog meer lekkere luchtjes. En na al die noeste arbeid werd ze slapend gevonden naast de Scooby ambulance. We waren ervan overtuigd dat we haar tegen het einde van de middag in het ziekenhuis zouden aantreffen terwijl ze aan het opereren was.

Miraglos is de meer relaxte van de 2 varkens en zij wordt voornamelijk gezien wadend door het zwembad of ze is aan het relaxen bij het hek naast de “oldies” tuin, maar 's-nachts, wanneer het tijd is om naar bed te gaan, kun je haar al slapend vinden op de sofa net buiten het kantoor van Scooby, dan ligt ze prinsheerlijk met haar snuit op de arm van de sofa als ware het een kussen.

Dus de varkens wachten nu om jullie allen welkom te heten bij de deur met een hartelijke oink, oink, geniet van de foto's en de avonturen van Rocio en Miraglos!!!