11/16/2013

Dag van de adoptant



 Voor het vierde jaar op rij vierde Scooby de dag van de adoptant, een dag van samenzijn met het doel onze honden weer te kunnen zien en hun nieuwe families, en om te kunnen genieten van een paar uur samen.
Wij willen hierbij publiekelijk al onze adoptanten bedanken die deze dag met ons hebben willen delen, een leuke maar ook een emotionele dag.
Vanaf een uur of 12 begonnen onze geliefde adoptanten  binnen te druppelen, en zij kwamen eerst langs een rij met een speciale photocall, waarvan wij hier wat voorbeelden laten zien.
Nadat de president erbij was gekomen en de verplichte foto’s met de autoriteiten gemaakt waren, gaf Fermin het startsein voor de wandeling door de straten van Medina, een rustige wandeling die de aandacht trok van iedereen die op straat liep, en met als hoogtepunt de aankomst op de Plaza Mayor waar we stopten  en waar een aantal kinderen die daar aan het spelen waren dichterbij kwamen om met onze honden te spelen.
Aan het einde van de wandeling kwamen we terug op de Explanada del Cuartel Marques de la Ensenada in Medina del Campo, waar de aktiviteiten werden voortgezet. Terwijl we zaten te wachten op de paella namen we een soepje, en zaten lekker in de zon, genietend van het spel van onze honden.
Eindelijk kwam de paella die echt heerlijk was, en waar we ook goed van geproefd hebben, er waren er zelfs die voor een tweede keer opschepten. De maaltijd werd afgesloten met taart en koffie, na een kleine pauze waarin de tafels de zon weer opzochten.
Daarna begon Alicia met de loterij met 10 prijzen, een erg onderhoudend moment en grappig want behalve deze verrassingen konden we hier ook zien wat voor geweldige mensen onze adoptanten zijn, want er waren mensen die twee prijzen kregen en die weer verdeelden onder de anderen. Dank jullie wel voor dit gebaar en dit voorbeeldig gedrag dat jullie ons steeds weer laten zien.
Na de loterij was het moment daar om ervaringen uit te wisselen, genietend van de laatste zonnestralen waren we in een kring gaan zitten en onze gespreksleidster Alicia bleef dat met de adoptanten die er nog waren omdat er gedurende de dag al mensen hadden moeten gaan vanwege afspraken elders.
Op deze manier kregen we de verhalen te horen over Toby, Belinda, Kissy, Totcom, Onak, Rosa, Bande, Tim, Fiona, Pepe en nog veel meer. Heel veel dank aan al onze adoptanten om ons deelgenoot te maken van hun verhalen, hun dagelijkse leven en hun gedachten en gevoelens. En vooral voor het adopteren van onze prachtige dieren, dat ze een tweede kans hebben gekregen en vooral voor het feit dat ze weer gelukkig zijn en onderdeel uitmaken van jullie familie. Dank je wel, dank je wel...duizend keer dank.
Slide show: