6/24/2013

Dringende actie vereist van alle burgers van de Europese Unie – Schrijf nu!



Op maandag 15 april heeft madame Michele Striffler, een Franse europarlementariër die zich actief bezighoudt met dierenwelzijnszaken, samen met 11 mede-ondertekenaars de Schriftelijke Verklaring 0006/2013 ingediend om een onmiddellijke stop te bewerkstelligen tegen foltering en mishandeling van greyhounds in Europa. Slechts 200 woorden, die een grote impact kunnen hebben op de levens van vele greyhounds. De Schriftelijke Verklaring loopt af op 15 juli 2013. De Schriftelijke Verklaring stelt simpel en duidelijk dat alle vormen van wreedheid aangedaan aan greyhounds in Europa, moeten stoppen en dat adequate handhaving van dierenwelzijnswetten nodig is. Hier kun je meer informatie lezen.
De Schriftelijke Verklaring moet door de leden van het Europees Parlement worden ondertekend. Het zou vreselijk jammer zijn als de Verklaring niet genoeg handtekeningen kreeg, dus het zou geweldig zijn als wij als EU-burgers onze Europarlementariërs zouden laten weten dat wij graag willen dat ze de Verklaring ondertekenen. Als je jouw Europarlementariërs wilt benaderen, dan vind je hun gegevens op deze link: http://www.europarl.europa.eu/meps/en/map.html.
Hieronder staat een voorbeeldbrief:
Naam
en adres
van jouw Europarlementariër

Het is een vastgelegd en gepubliceerd feit dat een geschat aantal van 100.000 Galgo’s (Spaanse greyhounds) IEDER JAAR  aan het eind van het jachtseizoen worden achtergelaten, verwond en gemarteld. Een veel kleiner aantal Britse en Ierse greyhounds in de race-industie ondergaan hetzelfde lot. Met alle op internet beschikbare informatie over deze verwerpelijke situaties, die zich hoofdzakelijk in Engeland en Spanje voordoen, kunnen deze feiten niet ontkend worden.
De Schriftelijke Verklaring 0006/2013 stelt simpel en duidelijk dat alle vormen van wreedheid tegen  greyhounds in Europa, moeten stoppen en dat adequate handhaving van dierenwelzijnswetten nodig is.
Ik smeek u om alstublieft Schriftelijke Verklaring 0006/2013 te ondertekenen. Kijk alstublieft niet de andere kant op en negeer niet mijn  smeekbede. Teken alstublieft voor 15 juli 2013 en help iedereen om een einde te maken aan het verwerpelijke en onvergeeflijke lijden van deze dieren elk jaar.
Uw naam
Adres
Land