3/06/2012

Sombra in Paradijs

Recentelijk ontvingen wij een email met onderstaande foto’s van de eigenaars van Sombra, nu Sol genaamd. Sol heeft in Scooby twee lange jaren moeten wachten tot hij zijn thuis heeft gevonden, maar nu is hij zo gelukkig als een hond kan zijn. En natuurlijk zijn eigenaars ook.

Hallo lieve mensen van Scooby,

Hoewel de winter een zeer moeilijke tijd zal zijn voor zowel jullie als de honden, willen we jullie graag een beetje opvrolijken door het sturen van enkele foto’s van onze zwarte schoonheid Sol (zijn naam in Scooby was Sombra), genietend van zijn eerste Nederlandse sneeuw.

In eerste instantie bleef hij naar de sneeuw kijken vanuit zijn warme mand bij het raam en wist hij niet wat hij van de sneeuw moest denken. Echter, toen hij eenmaal buiten kwam dacht hij dat het net als zand op het strand was, alleen een beetje kouder!
Hij vond het absoluut heerlijk en heeft een tijd lang rondgerend met zijn ‘galgobroer’ Paco, toen hij uitvond dat het vangen van sneeuwballen nog leuker is dan het vangen van tennisballen, want deze kun je eten!
Toen heb ik deze foto’s gemaakt; Sol toont zijn prachtige sneeuwbaard!

Daarnaast is er niet zoveel wat ik over hem kan vertellen, zonder mezelf keer op keer te herhalen over wat een mooie jongen hij is, hij is heel gehoorzaam, zeer kalm (Ja, echt waar! Ik weet dat hij nogal enthousiast was toen hij in Scooby verbleef, maar hij is een stuk rustiger nu. Hij geniet ervan in zijn mand te liggen en maakt graag lange wandelingen) en erg aanhankelijk.
Wanneer we nu naar hem kijken, denken we dat hij werkelijk gelukkig is nu hij zijn eigen familie heeft gevonden… We zijn gewoon zo blij hem hier te hebben!
Hopelijk staan er veel, veel meer wonders te wachten voor alle dieren die verblijven in Scooby!

Groeten uit een wit Nederland

Lonneke en Gerard
Paco en Sol