2/21/2012

Mara – zwanger uit een rijdende auto gegooid

Mara is pas 2 jaar maar en heeft al heel wat narigheid meegemaakt. Ze werd zwanger (!) uit een rijdende auto gegooid, lag bloedend en hulpeloos op straat en werd op het nippertje gered. De valsheid van sommige mensen kent geen grenzen. Haar pups waren uiteraard verloren en ze overleefde zelf haar avontuur maar nipt. Ze werd naar de perreira van Sevilla gebracht waar wij haar vandaan haalden. Hier bij Scooby kan ze nu lekker ravotten en spelen in alle rust, in een grote paddock samen met andere honden die we uit Sevilla haalden.
Mara is een vrolijk, klein (alhoewel, eerder middenslag) vrouwtje, met een vrolijk ondeugend koppie. Haar uitdrukking brengt bij iedereen constant een glimlach op het gezicht. We vermoeden dat er ergens in haar voorouders terrierbloed zit dat verantwoordelijk is voor haar ondeugende snoet. Ze kan het prima vinden met de andere honden in haar roedel. Mara is de ideale hond voor mensen die zoeken naar een sportieve middenslag hond, die van wandelen houdt en graag bezig wordt gehouden.
Dus vragen we u nu: we zijn op zoek naar een geweldig thuis voor onze Mara. Help ons alsjeblieft, zodat ze binnenkort haar koffertje pakken kan en hier kan vertrekken!