10/29/2011

Met u honden op vakantie!

Ja dat kan en tegelijke tijd kunt u ook nog scooby sponsoren! http://www.hondenopvakantie.com/vakantie-actie.html heeft nu een leuke actie als u nu een boeking plaatst dan krijgt Scooby een donatie van 25 euro!  Dus bent u nog op zoek naar een leuke vakantie bestemming, neem dit huisje in frankrijk dan is in overweging!
Zodra u het boekingsformulier heeft ingevuld moet een aparte e-mail sturen naar  info@takeyourdogsonholiday.com  en hier in vermelden dat u de donatie aan Scooby wilt aanbieden.
Wie gaat er nu niet het liefste met zijn hond(en) op vakantie? Lekker samen erop uit om te genieten van de natuur? Graag begroeten wij u en en uw viervoetige vrienden in onze vakantiewoningen in les Blancs en Gouloux in de Bourgogne Frankrijk. Bij ons zijn al uw honden welkom (geen beperking aan aantal of ras) en we bieden u twee vakantiehuisjes met ruime tuinen, welke beide volledig twee meter hoog omheind zijn. De huisjes liggen niet bij elkaar en hebben ieder een eigen prive opgang dus privacy is gegarandeerd.