9/16/2016

Onschuldige slachtoffers

Op woensdag, toen Fermin net thuis kwam na zijn werk als leraar, werd ere en galga binnengebracht in Medina vanuit Zamora met een open breuk. Ze was gered van de snelweg nadat ze een ongeluk had veroorzaakt. We weten niet wat er met de betrokken mensen is gebeurd maar we hopen dat het goed met ze gaat. Als je een hond achterlaat  breng je niet alleen het leven van de onschuldige hond in gevaar maar ook het leven van onschuldige mensen. Besef je dat, degene die dit heeft gedaan? Ach, het zal je waarschijnlijk niet interesseren, onverantwoordelijk als je bent..
Fermin zette het arme meisje gelijk in zijn auto en ging direct naar onze vrienden in Madrid, een trip van een uur of twee. Daar moest ze het onderzoek doorstaan en de rontgenfoto’s en dat ging met een bovennatuurlijk geduld, alsof ze wist dat we haar alleen maar wilden helpen.  Afgezien van haar poot, waar de dubbele fractuur nogal duidelijk is, is er ook een foto van haar borst gemaakt en daar is “iets” op te zien maar we weten nog niet wat.  We hopen echt met heel ons hart dat er geen interne schade is en houden jullie op de hoogte. Morgen zal ze geopereerd worden als ze tenminste stabiel blijft.  We hebben haar Ratoncita genoemd, wat kleine muis betekent omdat ze amper een jaar oud is.
Help ons alsjeblieft om het werk te kunnen blijven doen, voor Ratoncita en ontelbare andere door een van van volgende opties: