9/24/2015

De gevangenen van Palencia - deel 2 (filmpje)

Hier is een filpje van de gevangenen van Palencia, zij wachten nog steeds op adoptie. Alsjeblieft laat ze niet nog een winter daar! Adopteer, deel en help ons om hen te helpen. Hartelijk dank.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=w4-U-qFp0ns

 De gevangenen van Palencia - deel 1 
 Op 1 januari heeft Scooby de opvang van Palencia overgenomen. De opvang zag er vreselijk uit, de honden waren bang en mager en sliepen op dikke lagen van hun eigen ontlasting. Het heeft maanden geduurd om alles schoon te krijgen en met  goede zorg en voedsel, zijn deze honden veranderd van timide honden in lieve en gelukkige honden.
Maar, deze honden zijn er nog steeds, slechts  een handvol is sindsdien geadopteerd. De rest wacht nog steeds in de gevangenis van Palencia. Voor sommige honden zijn er grotere ruimten, waar ze kunnen rennen en spelen. Maar de meeste honden zitten alleen in een kooi die niet veel groter is dan een gevangeniscel, ze zijn allemaal gevangenen. Alleen hebben deze gevangenen niets verkeerd gedaan! Ze waren alleen gedumpt op de straat door hun vorige baasjes, achtergelaten om te sterven.
Scooby doet haar uiterste best om al deze honden te verzorgen en eten te geven en ze medische zorg te geven, maar dat kost geld. Heel veel geld. Elke dag. Alsjeblieft help ons!
De beste manier om ons te helpen is om 1 van deze lieverds te adopteren en hen een liefdevol thuis te geven. Maar als je niet in staat bent om te adopteren, help ons dan alsjeblieft financieel. Scooby worstelt om zijn hoofd boven water te houden. Alsjeblieft, als je kunt, help ons! Heel erg bedankt!