9/25/2015

Ciccio, Bombo en Pepe onze meest speciale pupjes

Jullie herinneren je vast nog wel Ciccio, Bombo en Pepe

Deze drie broertjes arriveerden zwaar ondervoed, ziek en bang bij onze opvang.

Alle drie lijden aan een aangeboren aandoening die de normale groei van hun poten remt. Echter, de dierenartsen adviseerde ons om hen te voorzien een speciaal dieet om de normale groei zo veel mogelijk te ondersteunen.

Dankzij jullie zijn wij erin geslaagd om hen de voeding te geven die ze nodig hadden, maar hoewel ze beter werden, hebben we niet kunnen bereiken dat hun poten voldoende recht groeiden.

We hebben een operatie overwogen maar dat zou voor de honden afschuwelijk zijn vooral de herstel periode erna zonder garantie op enige verbetering.

Vanaf het moment dat ze bij ons gekomen zijn als kleine pupjes, nu bijna een haar geleden, heeft er zich niemand voor ze gemeld die ze wilde adopteren vanwege hun afwijking.

Ze zullen nooit in staat zijn om grote fysieke prestaties te leveren of je te begeleiden bij het joggen. Maar buiten dat zijn ze hele normale honden.

Ze vinden het heerlijk om met andere honden te spelen, te knuffelen en geaaid te worden.

Het leven is niet eerlijk voor hen na alles wat ze hebben door gemaakt in hun jonge leven. Na te zijn achter gelaten en half dood gehongerd. Moeten ze nu ook door het leven zonder eigen thuis? Een warm bed en zonder knuffels voor het slapen gaan? Alleen omdat ze zo geboren zijn?

Als je iemand ben met hart van goud en deze hondjes zou willen adopteren denk er dan niet meer over na en geef ze die kans.

Ciccio, Bombo en Pepe hebben jullie nodig en willen je graag ontmoeten en je al hun liefde geven.


Alsjeblieft adopteer een van deze kleintje en geef ze het leven dat ze verdienen.