12/27/2013

Een korte update




Aangezien we in een visueel tijdperk leven, zal ik vooral afbeeldingen laten zien om je op de hoogte te brengen van de laatste nieuwtjes.

Gracia, onze merrie, was afgelopen dinsdag heel ziek. De dierenarts bevestigde dat en zei dat ze een koliek had. Dit is een serieus probleem bij paarden maar hij zei ons ook dat het waarschijnlijk kwam omdat ze zwanger is en bijna moet bevallen. Inmiddels is de koliek weg en gaat het goed, het wachten is dus nu op de bevalling!

Met de ezel gaat het een stuk beter, ze valt niet langer om en ze gedraagt zich vaak als een klein boefje. Ze vertrouwt mensen nog niet dus we moeten wel op onze hoede blijven. We hebben d’r hoeven geslepen en d’r haar geknipt.

We hebben er een geit bij..de dierenarts Benavente belde ons en vertelde dat ze een geit hadden opgehaald en niet wisten wat er mee te doen. Deze is dus nu bij ons, dat zal geen verrassing zijn!

De verbouwing van het nieuwe ziekenhuis gaat goed. Het is nog steeds heel erg nodig aangezien het aantal operaties blijft oplopen. We zullen je binnenkort op de hoogte brengen van de statistieken van dit jaar, ze zijn weer spectaculair!

Likjes, pootjes, en liefdevolle bijtjes, Fermin