8/22/2016

Scooby katjes zoeken met spoed een liefdevol baasje



Zodra het voorjaar begint dan krijgen alle dieren de lentekriebels. Niet gesteriliseerde katten gaan op pad, op zoek naar de het andere geslacht. Gelukkig hebben veel diereneigenaren de verantwoordelijkheid genomen en hun kat laten helpen. Helaas is dit in Spanje vaak nog niet het geval.
Scooby Medina heeft ook dit jaar de handen weer vol aan het opvangen, verzorgen, voeden en socialiseren van alle kittens die worden gedumpt of afgedankt. De medewerkers doen er dag en nacht alles aan om deze schattige ‘bolletjes wol’ weer helemaal op krachten te krijgen zodat ze klaar zijn voor hun vertrek naar een nieuw baasje.
Op de Facebookpagina Scooby Katjes worden alle kittens van Scooby voorgesteld die er klaar voor zijn om geadopteerd te worden: https://www.facebook.com/Scooby-Katjes-229253987460332/photos
Voordat de katjes naar hun nieuwe adres vertrekken worden ze gesteriliseerd, gechipt, ingeënt en getest op Leukemie en Kattenaids. Je bent dus altijd verzekerd van een gezond dier met een paspoort.
Wil je meer weten of ben je geïnteresseerd? Stuur een persoonlijk berichtje via Facebook naar Scooby Katjes. Je kunt je vraag in het Duits, Nederlands of Engels stellen. Je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord. Er zijn verschillende stopplekken in Frankrijk, België en Nederland waar de katjes kunnen worden opgehaald. Word jij het liefdevolle baasje waar de katjes zo’n behoefte aan hebben? Kijk snel op Facebook voor het actuele aanbod en deel de pagina met je vrienden.
(geschreven door Karin van Emmerik)