10/27/2016

Oude Tayler – Vergeten hond in Scooby Palencia



Tayler is een hele oude hond van zo’n 12 jaar oud! En hij wacht al veel te lang bij Scooby Palencia! Toen Scooby het asiel in Palencia overnam op 1 januari 2015, zat Tayler er al. Dus hij wacht al zeker bijna twee jaar en misschien al veel langer. We denken dat hij vergeten is..
Tayler is een rustige hond (normaal bij een hond van die leeftijd) en hij is erg goed met mensen. Hij vindt het niet zo fijn als er andere honden in zijn territorium wonen, dus hij is het liefst enige hond in huis. Op die manier krijgt hij natuurlijk ook alle knuffels.
Oude Tayler wil niet zijn laatste dagen slijten in een asiel! Help hem alsjeblieft om dat huisje te vinden waar hij al zo lang op wacht!

Hier vind je een video van lieve Tayler:











10/21/2016

Nicolas



Nicolas kwam een aantal weken geleden vanuit het provinciale asiel in Valladolid naar de Scooby Residencia. Hij was in erg slechte staat, erg mager, dikke poten van de ontstekingen, ontstoken staart en schurft over zijn hele lichaam, een zware hoest met snot en erg lange nagels, waarschijnlijk door Leishmania. En hij is zo ontzettend lief, zo kalm en zo dankbaar.. ik ben verliefd… Cobie
Op de laatste foto kun je zien HOE VEEL hij is opgeknapt door de goede zorgen die Cobie aan deze arme jongen heeft besteed.














10/18/2016

Wat heb je gedaan..


Om deze jonge ziel zo diep te beschadigen in slechts 3 maanden? Dat is wat we de vorige “eigenaar” van deze pup zouden willen vragen, deze pup die als de dood is voor mensen. We weten dat je nooit onze vraag zal beantwoorden maar je hebt het uitstekend gedaan. Maar wees maar niet trots lafaard, er is niks dat meer verachtelijk is dan het voor elkaar krijgen dat een hulpeloos wezentje zo beschadigd en doodsbang is.  In ieder geval hopen wij dat wij ook iets voor elkaar krijgen. Maar ons doel is om hem zijn vertrouwen in mensen terug krijgt en zijn beschadigde ziel te helen. En daarna hopen we dat we hem een heerlijk thuis kunnen vinden zodat hij kan vergeten wat hem is aangedaan en een gelukkige hond kan worden.

https://www.youtube.com/watch?v=kvxHZbpWrqg&feature=youtu.be 


Een van onze dieren adopteren:  http://www.scoobymedina.org/nl/adoption/index.html
Medoeen mit Teaming: https://www.teaming.net/scoobymedina?lang=en_UK 
 





 

10/17/2016

Wereldrecord in dikker worden


Antonia kwam in deze conditie naar de Scooby Residencia vanuit het provinciale asiel in Valladolid op 5 oktober.  Vanwege de koude nachten hebben we haar onmiddellijk als een prinsesje behandeld met haar prachtige jas die door een Nederlandse vrouw gemaakt zijn voor onze honden. Ze is helemaal niet bang voor mensen, lijkt blij, gedraagt zich prima met de andere honden in de kennel, dus alles gaat goed. Ze heeft alleen honger…
Een week later, 13 oktober, was het een warme dag en we deden haar jas uit zodat haar huid een beetje van de warme zon kon genieten. En we konden amper geloven wat we zagen toen. Het moet echt het wereldrecord zijn in aankomen in gewicht!