4/19/2011

Bundo

Bundo is een kruising die in verschrikkelijke conditie was toen hij bij Scooby arriveerde. Hij was gedumpt, zoals de meeste van onze honden. Zijn “baasje” voerde hem niet en mishandelde hem constant. Toen hij genoeg van Bundo had gekregen, opende hij zijn autoraam en gooide hij hem midden op de snelweg. Hij had geluk dat de persoon in de auto achter hem alles heeft gezien en kon stoppen. Deze persoon bracht hem naar Scooby.



I kwam, zoals gewoonlijk, op zaterdag naar Scooby om te werken als vrijwilliger en tot mijn grote verbazing zag ik Bundo in kennel 7-1. Hij zat in een mand zonder te bewegen, in zijn ogen kon je zien dat hij zich bij de situatie had neergelegd. Hij kon ook niet bewegen, zijn hele lichaam deed pijn. Mijn reactie was om hem te voeren en hij nam het snel aan omdat hij zo hongerig was. We keken elkaar aan en het was een special moment. Ik besloot hem in huis te nemen, om voor hem te zorgen en hem te laten zien dat niet alle mensen hetzelfde zijn.

Hij herstelde heel langzaam, maar hij bleef vooruitgaan. Hij kon zijn achterbenen weer bewegen en zijn gewicht nam toe. Hij is een vriendelijke en aanhankelijke hond. Inmiddels heeft hij geleerd dat mensen van hem kunnen houden en vind hij het geweldig als je hem aanhaalt of oppakt. We delen veel maar we houden er voornamelijk van om samen te ontbijten. In het begin is hij lui omdat hij graag in bed ligt, maar zodra hij hoort dat ik de beschuitjes pak komt hij rennend naar me toe om te kijken of hij ook wat krijgt (Hij krijgt altijd wat).



We hebben een speciale band maar ik laat hem weten dat ik niet zijn baas ben. Nu is hij er klaar voor om definitief geadopteerd te worden. Iemand die van hem houdt, die hem alle ellende die hij heeft meegemaakt, laat vergeten.

Ik zal hem heel erg missen, maar ik weet dat het allemaal goed met hem komt en ik zal weer een andere hond helpen.

WIL JIJ DE PERSOON ZIJN DIE BUNDO HET THUIS GEEFT WAT HIJ VERDIENT? info@scoobymedina.com